Home / Poslovni adresar

Poslovni adresar

ZEIT GARD SISTEM

  1. Home
  2. » ZEIT GARD SISTEM
Description:

zeit-gard-1

ZEIT GARD 1

Nova dimenzija čišćenja lica!!!

Čista i sjajna koža u sekundi sa ZEITGARD Cleansing Brush! Inovativna električna četka optimizira klasično čišćenje lica. Uklanja šminku i druge nečistoće i do 10 puta efikasnije bez daljeg
opterećenja kože.

Microsilver sastojak - Jedinstvena koncepcija za higijenu! Posebno razvijena zaobljena vlakna na glavi četkice za LR, ostaju ostaju higijenski čista 3 meseca zahvaljujući antibakterijskom delovanju moćnog sastojka МICROSILVER BG ™. On deluje kao zaštitni štit: smanjuje bakterije i sprečava njihovu regeneraciju.

Novi nivo čišćenja kože
Inovativna ZEITGARD Cleansing Brush unapređuje klasično čišćenje lica. Efikasnije od standardnog čišćenja i posebno nežan za kožu.Interakcija između električne četke i proizvoda za čišćenje stvara finu “Мrežu” која odvaja nečistoću od kože, vezuje se za nju i uklanja ih potpuno. Na ovaj način vaša se koža optimalno priprema za preostale korake za negu lica, ten postaje finiji, gladak i sjajan - neprocenjivo za žene i muškarce! Inovativni princip delovanja
ZEITGARD Cleansing System
Ovo je kompletan sistem razvijen u detalje: oscilirajuća vlakna na četki oslobađaju iz kože čak i najjaču prljavštinu , savršeno prilagođena tekstura proizvoda za čišćenje hvata prljavštinu u nekoj vrsti “mreže”.Rezultat: vidno i trajno poboljšan izgled kože. Oscilirajuća četka čini razliku. Jedinstvena vlakna na četki za čišćenje ZEITGARD osciliraju 7.000-puta u minuti ! Zaobljena vlakna klizaju po koži i uklanjaju prljavštinu nežno ali efikasno. Za blistavo čistu kožu. Uverite se i sami !

Nanošenje

Čista koža za samo 1 minut?
Dermatest potvrdio: četka ZEITGARD obezbeđuje do 10 puta efikasnije čišćenje nego obično. Koristite proizvod za čišćenje ZEITGARD sa četkom 20 sekundi na svakoj zoni lica (čelo + nos + na svakom obrazu+brada). Koža izgleda bolje, stimuliše se i redovnom upotrebom postaje zategnutija !

Efikasan sistem nege !

Sa jednom minutom korišćenja dnevno, brzo se postižu vidljivi rezultati. Četke za čišćenje i visoki kvalitet proizvoda za čišćenje ZEITGARD su optimalno usklađeni jedni sa drugima. Vidljivi rezultati.
* Poboljšan izgled kože zahvaljujući dubokom čišćenju
* Idealna priprema za naredne korake za negu
* Glatkija koža kroz funkciju masaže
* Ten izgleda blistaviji i svežiji

Za svaki tip kože

Čišćenje lica u svakoj prilici Četka ZEITGARD Classic je pogodna za sve tipove kože. Sa više tvrđih vlakana, opremljena tehnologijom MICROSILVER, ostvaruje se čišćenje u dubini. Blaga pena Gela specijalno prilagođenog za program čišćenja, ostavlja teksturu kože svežom. Za osetljivu kožu su pogodna mekana vlakna na četki za čišćenje ZEITGARD, takođe sa tehnologijom MICROSILVER. Nežna krema specijalno dizajnirana za osetljivu kožu, savršeno upotpunjuje program za čišćenje. I do 10 puta efikasnija Naučno istraživanje sprovedeno od strane Institut Dermatest GmbH. Period testiranja: 6 nedelja (krajem Januara do početka Marta 2015)

Broj testiranih osoba: 40 U upotrebi test prema ASTM E2180 EFEKTIVNO INOVATIVNO ZA NEPROLAZNU LEPOTU
Čista i sjajna koža u sekundi sa ZEITGARD Cleansing Brush!
Inovativna ZEITGARD Cleansing Brush unapređuje klasično čišćenje lica. Efikasnije od standardnog čišćenja i posebno nežan za kožu. Na ovaj način vaša se koža optimalno priprema za preostale korake za negu lica, ten postaje finiji, gladak i sjajan - neprocenjivo za žene i muškarce!

ZEITGARD -- Za neprolaznu lepotu. Za kožu lica , koja duži vremenski period izgleda mlado i sveže. Uverite se sami !

LEPŠA KOŽA sa jednim pritiskom na dugme
Zone za čišćenje
1 MINUT DNEVNO
NEŽNO I INTENZIVNO
ČIŠĆENJE
Za kožu lica , koje prouzrokuje UAU-efekat
Dubinsko čišćenje, pogodno za sve tipove kože
Osvežavajući efekat bez opterećivanja kože
Jedinstvena higijena, zahvaljujući antibakterijskoj tehnologiji MICROSILVER a vlaknama četke
Koža je glatka, mnogo sjajnija i zdravija
CLEANSING BRUSH - ČETKA ZA ČIŠĆENJE
ZEITGARD Clensing Brush - čist i elegantan dizajn, revoluciona efektivnost, rezultati i higijena
VISOKA EFEKTIVNOST
REZULTATI NOVOG MERENJA
REVOLUCIJA NA TRŽIŠTU
Istraživanja dokazuju: ZEITGARD Cleansing Brush osigurava visokoefektivno čišćenje za čistu kožu u dubinu.Četka za čišćenje , čisti kožu 10 puta efikasnije od tradicionalnog čišćenja. Sa 7.000
obrta u minuti , šminka i dr. se otklanjaju bez ostataka.
Uređaj za čišćenje ima detaljno proučen sitem rada: ibrirajuća vlakna na četki oslobađaju kožu od najjačih prljavština, perfektno prilagođena tekstura proizvoda za čišćenje hvata prljavštinu u nekoj vrsti “mreže”. Rezultat je vidno i dugotrajno popravljen izgled kože.
Jedinstvena koncepcija za higijenu ZEITGARD - testirana
je od akreditovanog nemačkog instituta! Specijalno izrađena vlakna na glavi četke ostaju higijenski čista do 3 meseci, zahvaljujući antibakterijskom delovanju moćnog sastojka LR MICROSILVER.

Šta je MICROSILVER?

Sa MICROSILVER LR je postigao inovaciju u antibakterijskoj nezi kože. Jedinstveni aktivni sastojak MICROSILVER BG se sastoji iz čistog srebrnog praha sa jako poroznom, pečurkastom strukturom.
Specijalnost: MICROSILVER neutrališe bakterije i sprečava njihovu novu pojavu.
10 puta fikasnije od običnog čišćenja!!!

Categories:      
Contact Information
Phone: 063/80 73 732