Home / Poslovni adresar

Poslovni adresar

Kozmeticki salon Medeja

  1. Home
  2. » Kozmeticki salon Medeja
Address:
Vizantijski bulevar br. 2, Tome Rosandica 6, Niš
Description:

MEDEJA - IME MOJE LEPOTE

"Sa ponosom dočekujem nove generacije svojih klijenata, uživajući u onima koji su sa mnom od samog mog početka, značajne 1990.godine. Shodno godinama, strpljenju I vrednom radu ide I iskustvo, koje se razvijalo I nastavlja tim putem. Neretko se zapitam gde se zaustaviti, a gde nastaviti u svetu kozmetike; onda shvatim koliko zadovoljstvo mi pričinjava posao kojim se bavim svih ovih godina. Na meni svojstven način sam izgradila tim I tradiciju prepoznatljivog imena Medeja."

Sa poštovanjem Ljiljana Mitić Vasić-kozmetičar i vlasnica salona.

U samom centru Niša, nalazi se kozmetički salon Medeja, veliki i moderan prostor koji odiše svežinom i pruža osećaj mira, ravnoteže i perfekcionizma.

Godine predanog rada i usavršavanja u zemlji i inostranstvu, najnovija tehnologija u kozmetici, stalna edukacija osoblja na međunarodnim seminarima i kongresima, kao i stalno praćenje inovacija u svetu kozmetike, kroz ulaganja u nove aparate i preparate garantuju stručnost u pružanju kozmetičkih usluga.

Iskustvom i profesionalnošću, visoko-kvalifikovanim osobljem, timskim radom i kreacijom individualnih tretmana održavamo dugogodišnji odnos sa klijentima, na obostrano zadovoljstvo.

Saradnja sa stručnjacima iz oblasti dermatologije, fizijatrije i plastične hirurgije, uz udruženo delovanje profesionalnih preparata i manuelnih tehnika zadovoljava i najzahtevnije.

Pridružite nam se i postanite deo tradicije prepoznatljivog imena Medeja!

 

Relaksirajte dušu i telo posle napornog dana. Neka Vam masaža postane svakodnevni užitak. U prijatnom ambijentu, uz profesionalno osoblje, poželećete da svaki slobodan trenutak provedete sa nama.

Iskoristite novembar na pravi način!!!

medeja-16

Hemijski piling je procedura poboljšanja kvaliteta i strukture kože tokom dugog vremenskog perioda. Efekti koji se dobijaju korišćenjem hemijskih pilinga još uvek su zlatni standard u odnosu na sve druge metode podmlađivanja kože.

Hemijskim pilingom odstranjuju se površinski, izumrli slojevi kože, čime dolazi do njenog prirodnog obnavljanja. Idealni su kako za uklanjanje početnih znakova starenja i zatezane kože, tako i za uklanjanje površnih ožiljaka od akni, fleka nastalih kao posledica izlaganja sunčevim zracima, proširenih pora i grube, stare kože.

Pravo je vreme da zakažete svoj termin!

Vaša Medeja Bulevar
018/511-610
064/383-00-00

http://medejacosmetic.com/

Categories: