Home / Poslovni adresar

Poslovni adresar

CVECARA FLORNAMENTO

  1. Home
  2. » CVECARA FLORNAMENTO
Address:
Drugog srpskog ustanka 23, Drugog srpskog ustanka 23, Niš
Description:

Cvecara FLORNAMENTO

Cvećara FLORNAMENTO nudi Vam široku lepezu cvetnih umetničkih dela kojima možete obradovati Vaše najmilije ili ulepšati Vaš životni prostor.

  • Buketi
  • Dekoracija svadbi
  • Bidermajeri
  • Aranžmani
  • Saksijsko sveće
  • Pokloni
  • Saksije,

 

Cveće je najiskreniji poklon koji Vama dragoj osobi možete uručiti. Poklanjanje cveća tradicija je kojoj se mnogi okreću kada žele da prijatno iznenade voljenu osobu. Iskazivanje ljubavi, prijateljstva, naklonosti i pažnje putem cvetnih aranžmana koji će obradovati svaku osobu dokaz su činjenice da je Vaše srce ispunjeno ljubavlju i nežnošću

 

Ono po čemu se cvećara Flornamento razlikuje od drugih su jedinstveni i drugačiji cvetni aranžmani ukomponovani u različite oblike i dimenzije. Koncept naše cvećare je unikatnost, bez ponavljanja, jer smatramo da svako zaslužuje jedinstven cvetni aranžman.

Odabrati pravi cvet ili aranžman za određenu priliku ponekad stvarno predstavlja pravi izazov. Zavisno od prilike, cvećara Flornamento za Vas izrađuje jedinstvene cvetne aranžmane od najrazličitijih vrsta cveća. Kada su u pitanju teški trenuci u životu, potreban Vam je neko na koga sa sigurnošću možete da se oslonite.

Takođe, u našoj ponudi nalazi se najveći izbor rezanog cveća i ukrasnih biljaka koji će ulepšati Vaš prostor.

Svim budućim mladama nudimo izradu bidermajera od prirodnog cveća, sa različitim elementima po Vašoj želji.

Cvećara "Flornamento" bavi se i dekoracijom prostora za svadbe, venčanja i druge vidove proslava. Odabirom cveća po Vašem izboru, ukasićemo na Vaš zahtev stolove za goste, za mladence i automobile vrhunskim dekoracijama. Pored bidermajera koji je naizostavni deo svakog venčanja i svadbe, dekoracija stolova, sale za proslavu i svega drugog što Vi želite da ukrasite omogućena Vam je od strane naše cvećare .

Kombinacija različitih cvetova i zelenila povezanih satenskom trakom i ukrašenih detaljima po Vašoj želji čine bidermajer koji će svaka mlada sa ponosom nositi na svom venčanju.

Zadovoljstvo nam je da Vam ulepšamo našim bidermajerima Vaš poseban dan.

Cvećara "Flornamento" nudi Vam dostavu cveća na kućnu adresu. Odaberite jedinstvene cvetne aranžmane, bukete, bidermajere iz naše bogate ponude a mi ćemo Vam ih u najkraćem vremenskom roku dostaviti na željenu adresu.

Vaša cvećara Flornamento.

DOBRODOSLI!!!

 

 

Categories:      
Contact Information
Phone: 060 3243696